fbpx Skip to main content

En skræddersyet frokostplan

Du skal selvfølgelig ikke betale for noget, du ikke har prøvet. Derfor har du hos os muligheden for at prøve vores frokostordning til virksomheder helt gratis. Processen er ret simpel:

1

Prøv det første måltid

Kontakt os for at få et uforpligtende og gratis prøvemåltid. Du kan frit tilpasse, så I får lige netop den slags mad, I vil have.
2

Vælg den rigtige pakke

Er I tilfredse med frokosten, kan I bestille den pakke, I gerne vil have. Det gøres ved at oprette en bruger på Order.
3

Nyd din nye frokost

Når I har indgået en aftale, leverer vores bud frokost til jer. Han tager også vores opvask med sig tilbage den efterfølgende dag.

Justér antal kuverter – dag til dag

Vi vil gerne have, at vores frokostordning er så let at bruge, at alle kan finde ud af det. Med en bruger på Order, har det aldrig været lettere at administrere den daglige drift af jeres frokost. 

Herfra kan du nemt justere frokostordningen fra den ene dag til den anden. Det kan for eksempel være, at I er færre på arbejdet om tirsdagen eller en dag skal bruge en masse sandwiches, når I får kundebesøg. Vi vil gå langt for at møde jeres behov.

Prøv en gratis frokost

Daglig levering

Vores mad er altid lavet til dagen. Derfor har vi levering dag til dag med vores friske og spændende retter.

Vores bud kommer mellem klokken 09.00 og 12.00 med dagens frokost og tager vores egen opvask med tilbage igen. Det er svært at forestille sig, at det kan blive lettere.

Specialanrettet til dig

Vores standardmenu bliver leveret som buffet. Men hvis I ønsker det, kan i også få individuelle portionsanretninger i mindre bokse. Den samme gode smag, anrettet til dig.

Ingen er for små

Vi vil gerne være sikre på, at alle kan få den frokost, de fortjener. Derfor leverer Nordsjællands Catering både frokost til de større/kæmpe etablerede virksomheder og til de mindre familieforretninger. Ingen er for små eller for store til vores frokostordning.

Prøv en gratis frokost