fbpx Skip to main content

Varieret og sund frokostordning

Få Nordsjællands bedste frokostordning

Hvis I er trætte af de samme ting på tallerkenen til frokost uge efter uge, så er vores frokostordning fra Nordsjællands Catering helt sikkert noget for jer. Frokostordningen indbefatter sund og varierende mad leveret direkte til jeres spisepause. Frokostordningen er lavet af vores hold af dygtige kokke, der kan deres håndværk, og som ikke er bange for at tænke nyt og stort.

I køkkenet hos Nordsjællands Catering finder I et hold af garvede kokke, som tidligere har drevet restaurant sammen i Snekkersten. Teamet bag Nordsjællands bedste frokostordning har alle sammen lokale rødder og deler en vision om at skabe den lækreste og mest tilgængelige frokost i hele Nordsjælland-området. Om så du bor i Hillerød eller Hornbæk. En frokostordning er jeres mulighed for at slippe for at selv at skulle finde på de gode frokostideer. Med vores frokostordning kan I være sikre på altid at få sæsonens bedste råvarer, og derfor er vores vigtigste fokusområder af samme grund bæredygtighed. Råvarernes rejse fra udvælgelse og produktion til jeres frokosttallerken skal være så kort som muligt, så den gode smag bibeholdes. Det er vores frokostordnings vartegn. 

Prøv en gratis frokost

Men hvad indeholder Nordsjællands bedste frokostordning så?

Når I bliver en del af Nordsjællands Caterings frokostordning, kan I være sikre på, at ingen frokost er ens. Vi bruger meget tid på at konceptudvikle og planlægge vores frokostordninger, så der altid er stor i variation på det, I får på gaflen. Den ene dag kan i måske forvente hakkebøf med bløde løg, mens der dagen efter vil være mexicanske pandekager med fyld. Derudover vil der hver eneste dag være forskellige sprøde salater og lækkert tilbehør.

Hos Nordsjællands Catering er der tre forskellige menuer, der har det til fælles, at de får munden til at løbe i vand: Den sunde pakke, den lille pakke og den store pakke. De varierer i pris og indhold og kan leveres til hele Nordsjælland.

Med vores frokostordning kan I slippe for kedelig takeaway og for at lede efter mad i nærheden af jer. Vores bude leverer nemlig frokostordningen direkte til jer den dag, som I har bestilt til, ligegyldigt hvor i Nordsjælland I holder til. Vores standardmenuer bliver leveret som buffet. Men hvis I ønsker det, kan I også få individuelle portionsanretninger i mindre bokse. Den samme gode smag og frokostordning bare anrettet specielt til dig. Nordsjællands Catering leverer både frokost til de store etablerede virksomheder og de små familieforretninger. Ingen er for små eller for store til vores frokostordning.

Prøv en gratis frokost

Prøv en gratis frokostordning helt uforpligtende

Vi vil gerne være jeres faste leverandør af en god, daglig frokost.

Først får I dog lige muligheden for at finde ud af, om det overhovedet er noget for jer.

Nordsjællands Catering

Vi vil gerne være jeres faste leverandør af en god, daglig frokost.

Først får I dog lige muligheden for at finde ud af, om det overhovedet er noget for jer.

Vi leverer i hele Nordsjælland

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Kontakt

Catering og frokostordning

+45 70 60 30 91

Butik og menubestilling

+ 45 31 62 75 17

Kronborgvej 1b, 3000 Helsingør