Tilberednings Guide

Vi har lagt tid og energi i vores lækre nytårsmenu. Derfor har vi også lavet nogle udførlige guides der viser, hvordan du selv anretter maden så den fremstår så flot og appetitlig som muligt.

Forret

Se hvordan du anretter forretten.


Her kan du se vores medarbejder demonstrere hvordan forretten klargøres og tilberedes på den letteste måde der sikrer et godt resultat.

Hovedret

Se hvordan du anretter hovedretten

Her viser vores medarbejder hvordan du klargør og tilbereder hovedretten så du opnår et godt og sikkert resultat.

Dessert

Se hvordan du anretter desserten.

Her viser vores medarbejder hvordan du klargør og tilbereder desserten så din nytårsaften ender med det allerbedste resultat.

Afhentning

Menu og eventuelle tilvalg skal afhentes ved vores køkken i Helsingør 31. december i tidsrummet 11:00 til 15:00

Adresse

Kronborgvej 1b
3000 Helsingør

Kontakt

Har du spørgsmål til menuen, bestillingen eller afhentning – Så ring eller send os en mail.

E-Mail
info@nordsjaellands-catering.dk

Telefon
+ 45 25 13 37 26