fbpx Skip to main content

Tilpassede menuer

Hos Nordsjællands Catering kan vi levere smagfulde menuer til ethvert arrangement – både de store og de små.

Så uanset om du står for planlægningen af årets sommerfest, et personalearrangement, julefrokosten eller et større kursus, er vi klar til at rykke ud med frisklavet og velsmagende mad.

Et bæredygtigt køkken

Vores køkken er altid gennemsyret af en bæredygtig tankegang, hvor dyrevelfærd, økologi og nedbringelsen af madspild altid kommer i første række.

Derfor har vi fokus på kun at bruge de bedste råvarer, der er i sæson.

Bestil Catering
Ingen bekymringer

Firmafesten

Et af omdrejningspunktet for de fleste firmafester er selvfølgelig maden, og vi har nok desværre alle sammen prøvet, når den ikke sidder lige i skabet. Derfor har vi hos Nordsjællands Catering specialiseret os i catering til firmafester – altid med den gode smag som det vigtigste. Vi er nemlig et hold af madentusiaster, der brænder for vores håndværk, og for at catering kan være både lækkert og anderledes.

Hvis I har et særligt tema til jeres firmafest, kan vi sagtens skræddersy det rigtige måltid ud fra jeres ønsker, ligesom vi også selv har en masse gode ideer til, hvordan menuen kan skrues sammen.

DKK 59,- ekslusiv moms / per kuvert

Klassisk og traditionelt

Julefrokosten

Til enhver god julefrokost hører oftest en masse snaps, men vi ved jo godt, hvem den egentlige hovedperson er: Et klassisk julebord. For mange virksomheder er julefrokosten årets sociale højdepunkt, og de forventninger skal julemaden selvfølgelig også leve op til. Derfor leverer vi i Nordsjælland Catering julemad af den højeste kvalitet og af de bedste og mest klassiske råvarer – og det smager, præcis som din mormor ville lave det. Du kan se frem til både flæskesteg og sprødstegt and, men vi kan også komme med et mere kreativt bud på en alternativ julemenu.

Vi dækker hele Nordsjælland, og vi brænder for godt og klassisk madhåndværk og de stolte juletraditioner.

DKK 59,- ekslusiv moms / per kuvert

Til de store og små lejligheder

Receptionen

Skal det være let og enkelt med pindemadder, eller passer det måske bedre med en stor stående buffet med noget for enhver smag? ligegyldigt hvad du har brug for til din reception, så kan vi helt sikkert hjælpe dig i mål. Vi er et fleksibelt køkken, der er vant til at tænke ud af boksen, når vi skaber madkoncepter.

Vores menuforslag er oftest sæsonbetonede, men vi laver også en masse skræddersyede menuer, der passer til enhver lejlighed. Det er lige meget, om der skal være nok mad til 10, 20, 30 eller 100 personer – vi kan dække det hele.

DKK 59,- ekslusiv moms / per kuvert

Prøv en gratis frokostordning helt uforpligtende

Vi vil gerne være jeres faste leverandør af en god, daglig frokost.

Først får I dog lige muligheden for at finde ud af, om det overhovedet er noget for jer.

Nordsjællands Catering

Vi vil gerne være jeres faste leverandør af en god, daglig frokost.

Først får I dog lige muligheden for at finde ud af, om det overhovedet er noget for jer.

Vi leverer i hele Nordsjælland

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Kontakt

Catering og frokostordning

+45 70 60 30 91

Butik og menubestilling

+ 45 31 62 75 17

Kronborgvej 1b, 3000 Helsingør